AndroidNieuwsSamsung

Samsung introduceert de Galaxy Tab Active Pro voor industrieel gebruik

Samsung introduceert de Galaxy Tab Active Pro, een robuuste, zakelijke tablet die is ontworpen voor gebruik in belangrijke sectoren zoals de overheid, het transport en de detailhandel. De Galaxy Tab Active Pro is vanaf medio oktober 2019 te verkrijgen en heeft een aanschafprijs van € 679.

De Galaxy Tab Active Pro is zeer geschikt voor het uitvoeren van belangrijke industriële taken, zoals inspectierapportages, gegevensinvoer en zoekopdrachten in databases (zoals inventarisonderzoek), CAD-weergave, grootschalige AR-weergave en kaartcontrole met hoge resolutie. Gebruikers kunnen de Galaxy Tab Active Pro eenvoudig monteren op commerciële locaties of in voertuigen.

Zakelijk robuust

De nieuwste tablet van Samsung is niet alleen robuust, maar ook speciaal ontworpen voor een reeks van bedrijfsmatige en industriële toepassingen. Het ontwerp biedt alle benodigdheden voor veeleisend gebruik, waaronder IP68, anti-shocktechnologie en is MIL STD 810G-gecertificeerd. De Pogo-pin zorgt voor compatibiliteit met accessoires zoals de Tab Active2, gang charging en eenvoudige invoer via het Pogo-toetsenbord.

De Tab Active Pro-batterij heeft een video-afspeeltijd van 16 uur en een batterij met een capaciteit van 7.600 mAh, die 45 procent langer werkt dan die van de Tab Active2. Als het apparaat continu moet worden gebruikt, zorgt de vervangbare batterij voor een volledig opgeladen vervanging wanneer je niet bij een oplaadpunt bent.

Geoptimaliseerd voor veldwerk

Met DeX maakt de Galaxy Tab Active Pro het mogelijk om pc-achtige taken gemakkelijk uit te voeren op een grotere monitor of om de dubbele modus te gebruiken om documenten eenvoudig te bewerken of te presenteren. De Tab Active Pro heeft een verbeterde touch voor natte omgevingen, geschikt voor buiten of barre omstandigheden en een handschoenmodus voor wanneer gebruikers beschermende kleding moeten gebruiken.

Galaxy Tab Active Pro met verbeterde S Pen
Galaxy Tab Active Pro met verbeterde S Pen

De Galaxy Tab Active Pro wordt geleverd met een verbeterde S Pen die kan worden gebruikt wanneer dikkere handschoenen vereist zijn of wanneer om gedetailleerde of persoonlijke informatie, zoals een handtekening, wordt gevraagd.

Geschikt voor industrieel gebruik

De tablet is mPOS-ready voor gebruik in winkelomgevingen en restaurants met een veilige betaling en contactloze POS. De NFC-functie maakt ID-controles en toegangscontrole voor industriële voertuigen mogelijk.

Met behulp van de Google AR-core en de 13 megapixel AF-camera op de Galaxy Tab Active Pro kunnen gebruikers augmented reality-programma’s gebruiken om apparatuur te inspecteren, op afstand ondersteuning te bieden, interactief te werken en door middel van AR werknemers in het veld te trainen.

Beveiligingsplatform Samsung Knox

Het beveiligingsplatform Samsung Knox beschermt de Galaxy Tab Active Pro. Samsung Knox biedt vanaf chipniveau hardware- en softwarematige beveiliging en helpt zakelijke gegevens te beveiligen met superieure bescherming. Met Samsung Knox kunnen gebruikers eenvoudig op grote schaal apparaten tegelijk registreren, wijzigingen aanbrengen, updates uitrollen en meerdere apparaten beheren. De vingerafdrukscanner en de gezichtsherkenning zorgen in combinatie met de regelmatig bijgewerkte beveiligingspatches voor een optimaal beveiligde Galaxy Tab Active Pro.

Related Articles

Back to top button