AndroidNieuws

Samsung lanceert betaalbare Galaxy Tab A (2019)

Galaxy Tab A roept bioscoopgevoel op met haarscherpe beelden en surroundgeluid

Samsung introduceert de Galaxy Tab A (2019). De tablet biedt met zijn grote scherm en krachtige hardware een eersteklas multimediaervaring. Het glasheldere breedbeelddisplay met smalle rand en het Dolby Atmos surroundgeluid geven een bioscoopgevoel.

De slanke Galaxy Tab A (2019) heeft een volledig metalen behuizing voor een blijvende stijlvolle uitstraling. Met een gewicht van minder dan 470 gram en een dikte van slechts 7,5 millimeter, ligt Samsungs nieuwe tablet comfortabel in de hand en neem je hem overal makkelijk mee naartoe. Dankzij de smalle rand dekt het scherm 80% van de voorkant van de tablet. Hierdoor heb je een nóg breder blikveld als je foto’s en video’s bekijkt of games speelt.

Bioscoopgevoel met Dolby Atmos 3D-geluid

Met de krachtige 6,150 mAh batterij kun je uren video’s kijken op de Galaxy Tab A. De beelden verschijnen glashelder op het 10,1 inch grote scherm, welke content je ook kijkt. De krachtige chipset zorgt ervoor dat zelfs razendsnelle scenes haarscherp blijven. In combinatie met de dual stereospeakers en het Dolby Atmos 3D-geluid roept de tablet vanzelf een bioscoopgevoel op.

De Galaxy Tab A biedt diverse mogelijkheden die je leven leuker en makkelijker maken. Zo vermaken je kinderen zich prima met de Kids Home content en de Lego games. Met Parental Control bescherm je je kinderen tegen ongepaste content en stel je in hoe lang zij de tablet mogen gebruiken. Zo creëer je in een handomdraai een moment voor jezelf om ontspannen te koken, een tijdschrift te lezen of te dineren. Via Family Group Sharing deel je met je gezin jullie foto-en videogalerijen, agenda’s, notities en reminders.

Geheugen uitbreidbaar met maximaal 512 GB

De grote opslagcapaciteit van 32 GB zorgt ervoor dat je volop ruimte hebt voor apps en bestanden, zoals foto’s en video’s. Heb je extra ruimte nodig? Met een microSD-kaart kun je het geheugen uitbreiden met maximaal 512 GB.

De Samsung Galaxy Tab A (2019) is vanaf 29 maart in Nederland verkrijgbaar in de kleuren Silver, Black en Gold. De tablet met 32 GB geheugen (WiFi of LTE) is verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf € 209.

Related Articles

Back to top button